BiH

Dodik i Džaferović na večeri kod Erdoana uz Bešlićevu pjesmu

Dodik i Džaferović na večeri kod Erdoana uz Bešlićevu pjesmu
Foto: Anadolija | Dodik i Džaferović na večeri kod Erdoana uz Bešlićevu pjesmu
Agencije

ANKARA - Članovi Predsjedništva BiH, predsjedavajući Milorad Dodik i član Šefik Džaferović, imali su sinoć, u predsjedničkoj palati u Ankari, radnu večeru s predsjednikom Turske Redzepom Tajipom Erdoanom, koja je bila zatvorena za medije.

Međutim, Serdar Džam, predsjednik Turske agencije za koordinaciju i saradnju (TIKA), objavio je danas na Twitteru video koji pokazuje djelić atmosfere i muzičare koji izvode hit Halida Bešlića "Sarajevo, grade moj", prenose mediji.

"Program je pripremljen za goste našeg predsjednika iz Bosne i Hercegovine", napisao je Džam.

Erdoan, Dodik i Džaferović su na sastanku u Ankari razgovarali o Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Turske, Memorandumu o razumijevanju u vezi s izgradnjom autoputa Sarajevo - Beograd, kao i o evroatlantskim integracijama BiH.

Dodik je poslije jučerašnjeg razgovora zahvalio Erdoanu na čvrstom stavu i zalaganju da se u BiH što prije formira vlast, kao i na tome što uvažava razlike koje u BiH postoje u vezi s pristupanjem zemlje NATO-u.

U Ankari je potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini, koji će, kako je saopšteno, doprinijeti trgovinskoj razmjeni od milijardu evra, kao i Memorandum o razumijevanju o izgradni autoputa Sarajevo-Beograd.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 4

DrzavniPosao

Poslije vecere i deserta sva trojica su otisla u isti krevet,dva turcina na naseg Burlu mora da je Mileta dobro fasovao kad je iskolacio onoliko oci!!!

DrzavniPosao

SNSD=JANICARI

DrzavniPosao

Efendija Dodik veliko govno od covjeka na veceri sa ratnim zlocincem Dzaferovicem koji je direktno odgovoran za zlocine koji su mudzehedini pocinili nad Srpskim narodom.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije