BiH

Pratite nas na Google news

Dodik i Grabar – Kitarović na dodjeli nagrade "Večernjakov pečat"

Dodik i Grabar – Kitarović na dodjeli nagrade "Večernjakov pečat"
Foto: NN Arhiva | Dodik i Grabar – Kitarović na dodjeli nagrade "Večernjakov pečat"
Srna

MOSTAR - Na Manifestaciji "Večernjakov pečat", koja će biti održana sutra u Mostaru, organizatori su najavili prisustvo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

"Večernji list", izdanje za BiH, koji organizuje ovaj prestižni događaj izbora ličnosti godine, najavio je da će manifestaciji prisustvovati i predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić, predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda BiH Dragan Čović i drugi predstavnici vlasti sa svih nivoa iz BiH i Hrvatske.

Nagrade za ličnost godine dodjeljuju se u 15 kategorija, a najavljen je i bogat zabavni program, te nastup Zdravka Čolića.

"Nakon 18 godina jasno je da je `Večernjakov pečat` prepoznat kao nezaobilazan događaj u kreiranju pozitivnijeg društvenog ambijenta. `Večernjak` je i ovaj put nominacijom 150 kandidata pokazao da ne odustaje od promocije uspjeha, humanizma, znanja, odnosno vrijednosti kojima svi težimo i cijenimo, bez obzira na politička, vjerska ili bilo koja druga uvjerenja", naveli su organizatori.

Manifestacija će biti održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače od 20.30 časova.

Najčitanije