BiH

Dodik se obrušio na partnera iz državne koalicije: On je Srbin po profesiji

Dodik se obrušio na partnera iz državne koalicije: On je Srbin po profesiji
Foto: Arhiva | Dodik se obrušio na partnera iz državne koalicije: On je Srbin po profesiji

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Sarajevu u ovim trenucima se održava sastanak vladajuće koalicije na nivou BiH, koju čine SNSD, HDZ BiH i stranke "trojke", a na kome se razgovara o aktuelnoj situaciji u BiH.

Domaćin sastanka je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Međutim, da je na sastanku burno, svjedoči i nedavna objava na društvenoj mreži "iks" upravo od strane lidera SNSD-a, u kojoj se žestoko obrušio na Predraga Kojovića iz Naše stranke.

Naime, na Dodikovom zvaničnom "iks" profilu objavljen je status u kojem se navodi da je Kojović "bošnjački parazit koji pričom o Srebrenici misli da će dobiti neke poene, jer tamo neko sa srpskim imenom priča o tome kako je rezolucija 'civilizacijsko dostignuće'". 

"Postojanje i djelovanje takvih kao on, u Sarajevu poznatih kao 'Srbi po profesiji', je dokaz sunovrata morala, integriteta i svega onoga što je njemu nepoznato. Takvi konvertiti pričaju samo ono što odgovara onima koji ga plaćaju", piše u objavi.

Dalje se navodi da on (Kojović) "nije nikakav evropejac, a još manje građanin, nego najobičnija fukara koja je pristala da ide niz dlaku Bošnjacima".

"Neka proba da kaže po bilo kom osnovu nešto što muslimani ne odobravaju i vidjeće kako će proći. Kada bi rekao bilo šta u korist Srba, objektivno, pitanje je da li bi smio izaći na ulicu. Takvi ne pripadaju nigdje, samo služe kao loš primjer na šta je sve čovjek spreman pristati samo da bi ga negdje prihvatili, a činjenica je da ga ne prihvataju nigdje, pa ni u njegovoj stranci. I sam naziv 'Naša stranka' je klasična prevara i prikrivena probošnjačka unitaristička priča koju sve sarajevske stranke zagovaraju", zaključio je Dodik.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije