BiH

Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca

Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca
Foto: N.N. | Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca
Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora koji je stradao obavljajući časno i hrabro svoju dužnost.

"Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila sinoć u Ljubiji kod Prijedora u kojoj je tragično nastradao mladi policajac Slađenko Tubin koji je časno i hrabro obavljao svoju dužnost", istakao je Dodik.

Dodik je istakao da je tragična smrt policajca nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, kolege i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, radnih kolega i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali", istakao je Dodik.

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić.

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 2

pikaso

Čuj hrabro obavljao dužnost !?Hhahahaahah ja budale....Isto kao da je rat pa poginuo u borbi na borbenom položaju.....Išao čovek na intervenciju a manijak ga sačekao i upucao šta je mogao da uradi ...ne očekuje da će budala pucati na njih ali i da su očekivali šta će kad kreten ih čekao i tu ne možeš izbjeći nikako metak da te ne pogodi...... žao mi momka poginu ni zašta a ovo đubre sada uhavtiti i nabiti ga na kolac a najmanje što se očekuje je da bude streljan.Đubre treba ubiti svakako u svakom slučaju ...ništa zatvor...Ja bih da odlučujem napravio zakon da za svako ubistvo ubica bude streljan kada ga uhvate jer drugačije ovo neće nikad prestati. Ma i kad ga zatvore u zatvor neće dugo preživiti ni tamo...namjestiće mu braća i biće ubijen to je zasigurno...to se zna.

DrzavniPosao

Pravda za Davida!

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije