BiH

Pratite nas na Google news

Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca

Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca
Foto: N.N. | Dodik uputio saučešće porodici nastradalog policajca
Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora koji je stradao obavljajući časno i hrabro svoju dužnost.

"Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila sinoć u Ljubiji kod Prijedora u kojoj je tragično nastradao mladi policajac Slađenko Tubin koji je časno i hrabro obavljao svoju dužnost", istakao je Dodik.

Dodik je istakao da je tragična smrt policajca nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, kolege i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, radnih kolega i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali", istakao je Dodik.

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić.

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije