BiH

Dodik:SNSD mnogo učinio za Bijeljinu

Dodik:SNSD mnogo učinio za Bijeljinu
Dodik:SNSD mnogo učinio za Bijeljinu

BIJELJINA - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je da kandidati SNSD-a u Bijeljini namjeravaju da pobijede na predstojećim lokalnim izborima, te da će ova organizacija učiniti sve da dobiju najveću podršku.

Dodik je prije početka konvencije Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina ocijenio da ovaj grad mora da shvati da je neophodno da se politički integriše na pravi način sa Republikom Srpskom, jer je to i razvojna šansa.

"SNSD ima dugu tradiciju u ovom gradu. SNSD ima obraz da izađe u ovaj grad, kojem je sa nivoa republičke vlasti u velikom obimu pomagao, uložene su mnoge investicije da bi se ovdje poboljšao kvalitet života", rekao je Dodik.

On je podsjetio da je SNSD i ranije učinio mnogo da Bijeljinu ne obiđu značajni republički fondovi za investicije.

"Imajući u vidu jednu konfrontaciju koja se vrši sa Republikom od strane Gradske uprave u Bijeljini, ljudi u ovom gradu moraju da shvate da je za njihov život najbolje da to bude identična struktura vlasti koja će doprinijeti novim projektima i novom razvoju", istakao je Dodik.

On smatra da je stara struktura partije u Bijeljini dala i pokazala sve svoje umijeće i da su oni "pri kraju svojih kreacija".

"U tom pogledu, došao sam ovdje da sa našim ljudima, našim aktivistima, razgovaram o toj temi", zaključio je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić napomenuo je da Bijeljina ima podršku istitucija Republike Srpske, prije svega, predsjednika Republike Srpske, odnosno lidera SNSD-a Milorada Dodika.

"To potvrđuje naše druženje koje je prethodilo konvenciji, šetnja ulicama grada, dogovori o mogućnostima razvoja i prosperiteta Bijeljine. Ubijeđeni smo da ćemo uz tu podršku na ovim izborima ostvariti zadovoljavajući rezultat, a to je pobjeda", rekao je Ćorić novinarima.

Zlatko Maksimović, kandidadat za gradonačelnika Bijeljina ispred koalicije "Bijeljina pobjeđuje", čiji je član i SNSD, kaže da je siguran u pobjedu jer su svi okupljeni oko jednog cilja - da Bijeljini bude bolje.

"Siguran sam da ćemo uspjeti. Bijeljina mora biti partner sa republičkom vlasti i sa drugim gradovima i regionom uopšte. Uvjeren sam da bolji dani za Bijeljinu dolaze, bolji dani za običnog čovjeka gdje ću se i lično maksimalno zauzeti", rekao je Maksimović.

Na konvenciji je predstavljena izborna platforma, koja je, kako je istaknuto, vodilja za Gradski odbor SNSD.

Konvenciji Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina prethodilo je druženje predstavnika republičke vlasti, članova Gradskog odbora SNSD i građana Bijeljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije