BiH

Dodk: Banjalučki SNSD u fazi završetka konsolidacije

Dodk: Banjalučki SNSD u fazi završetka konsolidacije
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | Dodk: Banjalučki SNSD u fazi završetka konsolidacije

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da se ova stranka u Banjaluci nalazi u fazi završetka konsolidacije i da počinje period analize kako bi se moglo zaključiti da li je stranka u ovom gradu na pravom putu ili ne, sa željom da se ponudi novi koncept grada.

"Evo nas na kraju jednog perioda koji je nakon izbora za nas bio dosta izazovan. Mi smo razumjeli da, jednako kao što pobjeda nekad zna biti zamka koju treba izbjeći, tako i poraz treba pretvoriti u šansu da se napravi nešto novo", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci pred radno-konsultativni sastanak sa novoizabranim predsjednicima mjesnih odbora banjalučkog SNSD-a.

On je naveo da je impresivno ono što je urađeno u Gradskom odboru pod rukovodstvom predsjednika tog odbora Vlade Đajića – konsolidovani su mjesni odbori, izvršeni izbori unutar njih, konsolidovana je i politika stranke.

"Sad smo u poziciji da nakon novogodišnjih i božićnih praznika, koje želimo da iskoristimo kao priliku za nova okupljanja naših članova i simpatizera, za političko promišljanje i odlučivanje. Želimo da građanima Banjaluke ponudimo novi koncept grada", rekao je Dodik.

On je istakao da Banjaluka ne smije ta stagnira, a to upravo čini, kao i da ovaj "grad mora početi graditi mentalitet prijestonice" i dobiti određene sadržaje.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić naveo je da se radi o radnom skupu na kojem će se predstaviti 254 predsjednika mjesnih odbora funkcionerima stranke, a dogovaraće se i smjernice rada s ciljem unapređenja života u Banjaluci i Srpskoj.

"SNSD kao državotvorna partija vodi ozbiljnu politiku. Pokazaćemo svima da je prošla godina izgubljena za grad Banjaluku i da tu nema napretka dok SNSD ne uzme stvar u svoje ruke", kaže Đajić.

Večerašnjem skupu prisustvovali su i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Nikola Špirić, te drugi stranački funkcioneri, poslanici, ministri i delegati iz ove stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije