BiH

Pratite nas na Google news

Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi

Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi
Foto: Facebook/Ujedinjena Srpska | Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi
Srna

GRADIŠKA - Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je večeras da je ove stranka daje šansu mladim ljudima, koji treba da budu njen najaktivniji dio.

Dunjić je na izbornoj skupštini Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Gradišci rekao da svako društvo i politička partija treba da počiva na mladim ljudima.

"Opredijelili smo se da damo šansu mladima, čemu u prilog govori i činjenica da su oni na najodgovornijim funkcijama u ovom gradu", rekao je Dunjić, koji je i predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška.

On je najavio da će barem trećinu liste Ujedinjene Srpske na lokalnim izborima u Gradišci činiti mladi ljudi.

Dunjić je ocijenio da stranke nemaju šansu da opstanu ako ne pruže šansu mladima da se dokažu.

Predsjednik Aktiva mladih Ujedinjene Srpske Mile Aljetić, koji je i potpredsjednik ove stranke, rekao je da je izborna skupština Aktiva mladih u Gradišci pokazala da je Ujedinjena Srpska politička snaga sadašnjosti i budućnosti.

"Vjerujem da će mladi u Gradskom odboru u Gradišci, ali i drugim odborima u Republici Srpskoj imati zapaženu ulogu na narednim lokalnim izborima, a mnogi postati i odbornici u lokalnim skupštinama", dodao je Aljetić.

Na izbornoj skupštini za predsjednika Aktiva mladih Gradskog odbora Ujedinjene Srpske izabran je Nikola Mumalo, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Mumalo je rekao da je Aktiv mladih Ujedinjene Srpske u Gradišci do sada organizovao brojne humanitarne, sportske i zabavne aktivnosti, sa čim će nastaviti i u narednom periodu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije