BiH

Funkcioneri SNSD-a u Mostaru o sprovođenju izbornih rezultata

Funkcioneri SNSD-a u Mostaru o sprovođenju izbornih rezultata
Foto: Srna | Funkcioneri SNSD-a u Mostaru o sprovođenju izbornih rezultata

MOSTAR - Funkcioneri SNSD-a danas su u Mostaru sa predsjednikom Gradskog odbora ove stranke Veliborom Milivojevićem razgovarali o sprovođenju izbornih rezultata i načinima kako da se sa viših stranačkih organa i nivoa vlasti pomogne srpskom narodu u ovom gradu.

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je novinarima da je razgovarano o stranačkim aktivnostima i položaju Srba u Mostaru.

On je čestitao Milivojeviću za izborni rezultat u Mostaru, jer su prvi put nakon rata stranke sa srpskim predznakom uspjele da uđu u Gradsko vijeće, te za izbor na mjesto zamjenika Gradskog vijeća.

"Milivojević je reprezent naših interesa. Razgovarali smo o načinima kako unaprijediti položaj srpskog naroda u Mostaru", rekao je Košarac.

Član Predsjedništva SNSD-a Snježana Novaković Bursać naglasila je da Milivojević ima punu podršku stranačkih organa i kolega.

"Mi u okviru SNSD-a koristimo svaku priliku da jedni druge podržimo i pomognemo. Iskoristili smo priliku da još jednom čestitamo Milivojeviću. On nas je informisao kako teče sprovođenje izbornih rezultata u Mostaru, kako je moguće pomoći Srbima, ali i grad", navela je Bursaćeva.

Član Glavnog odbora SNSD-a Ilija Tamindžija potvrdio je da SNSD i Srbi u Mostaru imaju podršku iz istočne Hercegovine, koja će biti nastavljena.

"Mnogo je problema koje imaju Srbi u Mostaru, ali nadamo se da će se oni sada konačno početi rješavati. Uz dosta rada, jedinstva i podrške nas sa strane nadamo se da će rezultati biti vidljivi vrlo brzo", kaže Tamindžija.

Milivojević je zahvalio kolegama za posjetu i podršku, te izrazio nadu da će se stvari u Mostaru mijenjati na bolje.

Sastanku je prisustvova i član Glavnog odbora SNSD-a Lazar Prodanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije