BiH

Gorica i Igor Dodik objavili koje firme su u njihovom vlasništvu

Gorica i Igor Dodik objavili koje firme su u njihovom vlasništvu
Foto: Twitter | Gorica i Igor Dodik objavili koje firme su u njihovom vlasništvu

BANJALUKA - Gorica i Igor Dodik, sin i kćerka Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, obratili su se javnosti izjavom u kojoj su naveli tačan broj firmi čiji su vlasnici.

Gorica i Igor tvrde da su ovo uradili s obzirom na, kako kažu, "učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković".

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije "Agape" Banjaluka, "Agro voće" Aleksandrovac i "Global Liberti" Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika "Fruit eko" Gradiška i "Global Liberti" Laktaši.

"Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu", ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije