BiH

Javor: Kovačevićeva objava nije stav Gradske uprave Prijedor

Javor: Kovačevićeva objava nije stav Gradske uprave Prijedor
Foto: Facebook | Javor: Kovačevićeva objava nije stav Gradske uprave Prijedor

PRIJEDOR - Izneseni stav Žarka Kovačevića, zamjenika gradonačelnika Prijedora, nije i neće biti stav Gradske uprave Prijedor, već isključivo Kovačevićevo lično mišljenje.

Naveo je to gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor, koji je oštro osudio i ogradio se od jučerašnje objave svog zamjenika, a koji je, između ostalog, na Facebooku napisao nek je "vatikanistima daleko lijepa kuća".

"Poštujući podjednako praznike svih građana Prijedora, iskreno i od srca sam uputio čestiku vjernicima katoličke vjeroispovijesti želeći im srećan Uskrs. Kako sam juče i naveo u svojoj čestitki, praznični dani su tu da nas ponovo i iznova podsjete na potrebu međusobnog razumijevanja i poštovanja osnovnih ljudskih vrijednosti, te da svi zajedno treba da budemo na istom putu prosperiteta i izgradnje bolje budućnosti za naš grad", naveo je Javor.

Dodao je da je Prijedor grad koji može da posluži kao primjer suživota, mira i tolerancije, jer svi, kako je naveo, svakodnevno rade na tome, zbog čega je, ističe, vrlo ponosan.

"Svi lični stavovi, izgovoreni javno, a ako dolaze od strane osoba koje obavljaju javnu funkciju, ukoliko vrijeđaju nekog ili nešto, naići će na osudu mene lično, ali i Gradske uprave Prijedor", naveo je Javor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije