BiH

Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke

Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke
Foto: N.N. | Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke

BANJALUKA - Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS-a, izjavio je da potpuno podržava Nenada Nešića, predsjednika te partije i put promjena koje ta podrška znači.

"Nenad Nešić rekao je 'da' promjenama u Republici Srpskoj, a njegove odluke potvrdili su rezultati na prethodnim izborima. Uspravan DNS koji ne trpi poniženja je treća politička snaga u Republici Srpskoj i ključni faktor promjena koje su se desile. Stranka zato ima dva puta: da podrži Nenada Nešića i put uspjeha jer ambicija DNS-a mora biti sam vrh ili da se vrati na margine političkog života sa koje nas je pomjerio predsjednik stranke", naveo je Jovićić u saoštenju nakon što je Nešić danas smijenio četiri funkcionera stranke.

"U kontaktu sam sa stotinama članova i velikim brojem opštinskih i gradskih odbora. Svi su uz predsjednika i uz DNS-a. Uspjeh se u politici i životu zavređuje stavom, dostojanstvom, hrabrošću i radom i svi kojima su ove vrline na srcu ostaće na putu uspjeha i promjena koje će našu Republiku Srpsku ojačati i učiniti dobrim mjestom za život", rekao je Jovičić.

Podsjećamo, danas je Nešić smijenio četiri potpredsjednika DNS-a, Đorđa Popovića, Ognjena Tadića, Dragomira Jovičića i Marka Aćića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije