BiH

Kandidatkinja PDA: Protivnike ćemo priključiti na Fadilove respiratore

Kandidatkinja PDA: Protivnike ćemo priključiti na Fadilove respiratore
Foto: PDA | Kandidatkinja PDA: Protivnike ćemo priključiti na Fadilove respiratore

Predizborni skup Pokreta demokratske akcije (PDA) u naselju Podgorje u Banovićima u srijedu je obilježila šokantna poruka članice ove stranke i federalne poslanice Elzine Pirić.

Predsjednica Opštinskog odbora PDA u Banovićima Elzina Pirić prvenstveno je kazala da nakon predizbornog skupa u Podgorju, kao i svih dosadašnjih predizbornih skupova, protivničke stranke u Banovićima ostaju neprimijećene i nakon lokalnih izbora, a da bi potom, kako tvrdi portal "Klix.ba", izustila šokantne riječi.

"Njima trebaju respiratori i mi ćemo ih priključiti na Fadilove neispravne respiratore nakon lokalnih izbora", kazala je Pirić te kako je saopšteno iz ove stranke, zamolila prisutne da dignu glavu i budu ponosni kao predsjednik Mirsad Kukić, da hodaju uspravno i ne obraćaju pažnju na provokacije sitnih duša koje su se prodale za 50 i 20 maraka.

Osim ove izjave, portal "Klix" tvrdi da je predizborni skup PDA obilježilo i nepoštivanje epidemioloških mjera koje su na snazi zbog sprečavanja širenja korona virusa. Na otvorenom se okupilo više od 100 osoba, bez poštivanja mjera fizičke distance, dodaje pomenuti portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije