BiH

Karamatić poručio Mektiću da je Vlah za jednokratnu upotrebu

Karamatić poručio Mektiću da je Vlah za jednokratnu upotrebu
Foto: N.N. | Karamatić poručio Mektiću da je Vlah za jednokratnu upotrebu

SARAJEVO - Član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS), Mario Karamatić, poručio je danas ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću da je "džaba pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske, jer je i dalje, kako je rekao, samo "Vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije".

"Koliko god Mektić misli da je cijepajući ovu knjižicu i ''boreći'' se za BiH, kako sam reče, a ne za Republiku Srpsku, postao ''patriota'' po mjeri ''tamnog vilajeta'', odnosno političke saraj-čaršije, uzimam sebi za pravo da mu poručim dvije stvari - ne mogu zamisliti da ja ili bilo ko od mojih saboraca pocijepa iskaznicu HVO-a i džaba je pocijepa, Dragane... nisi njihov i nikada nećeš biti, samo si Vlah za jednokratnu upotrebu", napisao je Karamatić na svom Fejsbku.

Karamatić je ocijenio da se granica do koje su Srbi i Hrvati spremni da idu da bi dobili "halal certifikat" od "saraj-političke čaršije" vremenom sve više i više pomjera.

"Danas je Dragan Mektić poderao boračku knjižicu VRS-a za koju se borio da bi se još malo dodvorio Bakiru Izetbegoviću i paraobaveštajnim strukturama SDA i međunarodne zajednice koje ga drže u životu dok Tužilaštvo BiH ne počne da radi svoj posao, a počeće, prije ili kasnije", naveo je Karamatić.

On je dodao i da ne manjka Srba i Hrvata koji su vjerno služili "saraj-čaršiji" da bi na kraju od nje bili odbačeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije