BiH

Kojović i Nikšić potpisali sporazum: "Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH"

Kojović i Nikšić potpisali sporazum: "Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH"
Foto: Facebook | Kojović i Nikšić potpisali sporazum: "Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH"

Predsjednici Naše stranke i Socijaldemokratske partije, Predrag Kojović i Nermin Nikšić, potpisali su danas sporazum kojim se tehnički formuliše saradnja unutar Bh. bloka i otvaraju vrata za nove političke stranke.

"Ostvarili smo jedan suštinski kvalitetan i dobar oblik saradnje. Radili smo namjerno polako i sporo. Ovo je bilo spremno već neko vrijeme", rekao je Kojović i kazao da se u julu može očekivati politički manifest Bh. bloka, a zatim da njegovi predstavnici krenu u obilazak cijele BiH.

"Ovaj sistem nas dodatno dijeli, proizvodi svađu i gura dalje u siromaštvo. U Bh. blok je dobrodošao svako ko je spreman raditi za bolju i građansku BiH", izjavio je prvi čovjek Naše stranke.

On je pozvao sve one koji pripadaju nacionalnim strankama i kojima je etnički i vjerski identitet jako važan da pogledaju zemlju u kojoj žive i ljude koji odlaze.

"Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH, modernoj i evropskoj. Ponosan sam što sa Nerminom Nikšićem otpočeti ovu demokratsku političku revoluciju u BiH", poručio je Kojović.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić je kazao da je cijeli proces rađen na iskrenim osnovama.

"Dali smo jedan drugom riječ da ćemo u periodu pred nama, na iskrenoj saradnji kakvu imamo nas dvojica, proširiti Bh. blok i otvoriti prostor za druge političke partije. Vidjećete da smo ozbiljni i da planiramo aktivnosti širom Bosne i Hercegovine", kazao je Nikšić.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije