BiH

Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva putem videolinka

Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva putem videolinka
Foto: N.N. | Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva putem videolinka

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić još se nalazi u izoloaciji nakon posjete Kanadi, ali će učestvovati u radu današnje vanredne sjednice Predsjedništva putem videolinka, rečeno je u Komšićevom kabinetu.

Vanredna sjednica Predsjedništva Bosne i Hercegovine biće održana danas u 17 časova nakon što je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio zahtjev za održavanje sjednice u vezi s pandemijom virusa korona (Covid-19).

Na sjednici bi trebalo biti razgovarano o mjerama za sprečavanje širenja virusa u BiH te o ekonomskim mjerama koje je potrebno preduzeti kako bi se zaštitila privreda.

Takođe, na sjednici bi trebali biti članovi Savjeta ministara BiH, entitetski premijeri, gradonačelnik Brčko Distrikta i entitetski ministri zdravlja.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić nalazi se u dobrovoljnoj samoizolaciji nakon prošlosedmičnog povratka iz posjete Kanadi, gdje je, između ostalog, imao susret s premijerom Džastinom Trudeom. Supruga kanadskog premijera  testirana je pozitivno na virus korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije