BiH

Košarac: Komšićeva prijava promocija političara koga su izabrali Bošnjaci

Košarac: Komšićeva prijava promocija političara koga su izabrali Bošnjaci
Foto: Arhivska fotografija | Košarac: Komšićeva prijava promocija političara koga su izabrali Bošnjaci
Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je da će krivična prijava koju je član Predsjedništva BiH Željko Komšić podnio protiv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika proći kao i prethodno odbačena Komšićeva prijava.

"Apsolutno je zakonsko pravo pripadnika Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka da na obilježavanju Dana Vojske Republike Srpske nose uniforme oružane sile čiju tradiciju baštine i koja je tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata odbranila Republiku Srpsku i srpski narod", poručio je Košarac.

On je dodao da Komšićeva prijava predstavlja populističku promociju političara koga su u Predsjedništvo BiH izabrali bošnjački glasovi.

"Komšić mora da opravda tu podršku i da se dodvori svom glasačkom tijelu i u tome je suština svih njegovih postupaka i izjava", naglasio je Košarac u izjavi za Srnu.

On je upozorio na to da postoje vjerodostojne informacije o tome da je SDA ponovo instalisala Komšića u Predsjedništvo BiH kako bi izazivao krizne situacije i direktno se suprotstavljao ustavnim pravima Srba i Hrvata, kao konstitutivnih naroda u BiH.

"Ako je iko zreo za krivične prijave zbog nepoštovanja Ustava i zakona BiH, onda je to Željko Komšić, zajedno sa onima koji su ga instalisali u Predsjedništvo BiH", zaključio je Košarac.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

welkoM

DrzavniPosao, javil ti se koleginica pravnica što se zanogetala, jel se snašla tamo u tuðini, imal šta za zquzit, jel njen poso sad pao na tvoja pleća, m... o sebi se zabavio (piiip) ti sve, ba

Putin

Masa Kosarac Dodikov potrcko samo mu glava viri iz Dodikove guzice

BoјаnBL

jeste se ovaj lik nakro - a svi sute. pogledajte mujice - sutra ce i vjeru prodati samo da ostane na mjestu da moze da krade

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije