BiH

Pratite nas na Google news

Ljubo Rakić na čelu srbačkog DEMOS-a

Ljubo Rakić na čelu srbačkog DEMOS-a
Foto: Demos | Ljubo Rakić na čelu srbačkog DEMOS-a
Srna

SRBAC - Ljubo Rakić izabran je za predsjednika Opštinskog odbora DEMOS-a Srbac.

Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini srbačkog DEMOS-a izabrano je 38 članova Opštinskog odbora, Statutarna komisija i Nadzorni odbor.

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednik DEMOS-a Tomo Prpoš i predsjednik Regionalnog odbora stranke za Lijevče Vladimir Janković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije