BiH

Lukić: NDP Banjaluka obustavlja predizborne skupove

Lukić: NDP Banjaluka obustavlja predizborne skupove
Foto: N.N. | Lukić: NDP Banjaluka obustavlja predizborne skupove
Srna

BANJALUKA - Gradski izborni štab NDP-a Banjaluka obustavlja sve predizborne aktivnosti i skupove koji su planirani tokom predizborne kampanje u ovom gradu, poštujući tako odluke Republičkog štaba za vanredne situacije i uvažavajući zdravlje stanovništva, rekao je predsjednik Odbora Aleksandar Lukić.

Obustava stupa na snagu danas i trajaće do kraja predizborne kampanje, osim u slučaju poboljšanja epidemiološke situacije, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, saopšteno je iz NDP-a.

Iz NDP-a Banjaluka dodaju da će nastaviti informisanje javnosti na digitalnim platformama, posredstvom zvaničnih naloga na društvenim mrežama i veb-stranice, kao i promocijom programskih aktivnosti i video-spotova pod nazivom "Dosta je priče, idemo raditi".

NDP Banjaluka nastaviće redovno medijsko obraćanje u kojima će predstaviti plan za razvoj Banjaluke "10 puta 10", kao i kontakt sa manjim grupama na otvorenom, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Iz NDP-a Banjaluka pozivaju i druge učesnike u izbornoj kampanji da odgode sva planirana okupljanja, kako bi zaštitili zdravlje i živote sugrađana.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije