BiH

Miličević otkrio plan SDS-a kako da izađe na lokalne izbore

Miličević otkrio plan SDS-a kako da izađe na lokalne izbore
Foto: NN Arhiva | Miličević otkrio plan SDS-a kako da izađe na lokalne izbore

DOBOJ - Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je da ova stranka traži modalitete da učestvuje na lokalnim izborima u okolnostima kada im je ugašen bankovni račun zbog američkih sankcija, a ako to ne bude moguće onda će izaći na izbore kao Srpska demokratska stranka - "Volja naroda", a kampanja i politički program SDS-a ostaju isti.

Miličević, koji u Doboju prisustvuje sjednici Glavnog odbora SDS-a, rekao je da su svjesni finansijske ozbiljnosti u kojoj se stranka nalazi, kao i njeno učešće na izborima, dodajući da se razmatra nekoliko varijanti o čemu će se donijeti zajednička odluka.

"Zaključke ćemo dati po okončanju sjednice, a glavna tema je problem u kojem se SDS nalazi usljed sankcija pošto se nalazi na američkoj OFAK listi i kako djelovati, funkcionisati, učestvovati na izborima bez transakcionog računa", izjavio je Miličević, prenosi Srna.

On je poručio da će SDS biti učesnik na lokalnim izborima bez obzira na finansijske teškoće koje će, kao i u ranijim kriznim periodima, biti prevaziđene, te podsjetio na period kada je Mladen Bosić bio predsjednik SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije