BiH

Milovan Bjelica kandidat SDS-a za načelnika opštine

Milovan Bjelica kandidat SDS-a za načelnika opštine
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Milovan Bjelica kandidat SDS-a za načelnika opštine

SOKOLAC - Milovan Bjelica kandidat je Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Sokolac na oktobarskim lokalnim izborima, jednoglasna je odluka sokolačkog odbora ove stranke.

Bjelica je predstavio program "Sokolac za novi vijek", platformu oko koje će se okupiti lista za odbornike SDS-a.

On je pojasnio da taj program predstavlja potpuni iskorak u bolje i prosperitetnije sutra, bez neizvjesnosti i turbulencija kakve su bile prethodne četiri godine.

Bjelica, koji je i aktuelni načelnik opštine, rekao je da je Sokolac u proteklih 10 godina postavio osnovu za izgradnju grada od 30.000 stanovnika, navodeći da su to kapaciteti vodovoda i kanalizacione mreže čiji završetak se privodi kraju.

"Tu je i potpuna pokrivenost opštine optičkim kablom. Nakon što smo osigurali temelje, možemo da krenemo u izgradnju, od Gradske kuće, preko solarne elektrane i mnogih drugih projekata sa kojima će javnost biti blagovremeno upoznata", dodao je Bjelica, objavljeno je na sajtu opštine.

Opštinski odbor je izabrao kandidatsku listu za odbornike, a nosilac je Dejan Elez.

Iz ove stranke je poručeno da predstojeći lokalni izbori za Sokolac predstavljaju referendum o pitanju projekata za budućnost Sokoca.

"Na ovom putu imamo apsolutnu podršku svih organa Srbije. Pružaju nam i pružiće nam svu logističku, moralnu i finansijsku pomoć. Nikada u istoriji Sokoca i Romanije nije bila bolja saradnja između Sokoca i Srbije", podvukao je Bjelica.

SDS na lokalne izbore u oktobru izlazi kao "SDS - Volja naroda", prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije