BiH

Načelnik opštine Pale razriješio savjetnika iz DNS-a

Načelnik opštine Pale razriješio savjetnika iz DNS-a
Foto: Arhiva | Načelnik opštine Pale razriješio savjetnika iz DNS-a

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović razriješio je jutros svog savjetnika Nemanju Slijepčevića, koji je ranije na tu poziciju imenovan na prijedlog paljanskog odbora DNS-a, potvrđeno je iz Kabineta načelnika opštine Pale.

Načelnik Jugović najavio je ovaj potez na konferenciji za novinare, koju je, u svojstvu predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Pale, održao u ponedjeljak povodom javne i zvanične podrške ovdašnjeg odbora DNS-a kandidatu SDS-a i PDP-a za načelnika Pala na predstojećim izborima.

"Slijepčevića je, podrškom opozicionom kandidatu za načelnika, praktično razriješio paljanski odbor DNS čiji je važan član i koji ga je i predložio za savjetnika načelnika Pala. Stavovi SNSD-a u ovakvim slučajevima su jasni i saopštio ih je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik", rečeno je Srni u kabinetu načelnika opštine Pale.

Iz kabineta načelnika opštine naglasili su da Slijepčević od danas više nije savjetnik načelnika Jugovića, koji je postupio na isti način kao i Vlada Republike Srpske, koja je iz istih razloga na jučerašnjoj telefonskoj sjednici smijenila predsjednika Opštinskog odbora DNS Pale Marka Kubatliju sa mjesta vršioca dužnosti direktora Područne jedinice Poreske uprave Republike Srpske u Istočnom Sarajevu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije