BiH

Nastavljena sjednica NS RS

Nastavljena sjednica NS RS
Foto: Arhiva | Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci razmatranjem Nacrta zakona o izmjeni Zakona o jedinstvenom registru finansijskih izvještaja.

Na dnevnom redu drugog dijela osme redovne sjednice su i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu i reviziji, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Republici Srpskoj, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti životne sredine.

Poslanici će razmatrati i izvještaj Pravobranilaštva Republike Srpske o radu za prošlu godinu, te prijedloge odluka o raspuštanju Skupštine opštine Rudo i Skupštine opštine Teslić, koji će biti razmatrani objedinjeno.

Narodna skupština razmatraće i prijedlog odluke o usvajanju dijela Plana parcelacije za autoput i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača po skraćenom postupku za dionicu Brčko-Bijeljina-Rača, kao i prijedlog odluke o izradi Plana parcelacije za auto-put Banjaluka-Prijedor po skraćenom postupku. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije