BiH

Pratite nas na Google news

Nešić: Trivićeva nije srećna što je Stanivuković pobijedio

Nešić: Trivićeva nije srećna što je Stanivuković pobijedio
Foto: Arhiva / Ilustracija | Nešić: Trivićeva nije srećna što je Stanivuković pobijedio
Srna

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je da je Jelena Trivić iz PDP-a glavna prepreka za, kako kaže, promjene u Republici Srpskoj, te da ona "nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke".

Na pitanje o izbornim rezultatima u Prijedoru, gdje je DNS imao svog kandidata za gradonačelnika, Nešić je pozvao na odgovornost PDP.

"Ovdje se postavlja pitanje opozicionih partija, SDS-a i PDP-a koji su poklonili pobjedu SNSD-u u Prijedoru i postavlja se pitanje da li će iko snositi odgovornost u PDP-u, pa i sama Jelena Trivić. Ona se nekad čudno ponaša i glavna je prepreka nove skupštinske većine u Srpskoj i glavna prepreka promjena u Srpskoj", rekao je Nešić za Elta televiziju.

On je naveo da Jelena Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke.

"Slušao sam njenu izjavu u kojoj kaže da nije spreman da nas prihvati u opozicioni blok. Uputili smo poziv PDP-u i SDS-u za potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma za rušenje (lidera SNSD-a Milorada) Dodika na opštim izborima i još nisam dobio odgovor. Postavljam i ovdje pitanje, da li želite da potpišemo predizborni koalicioni sporazum koji će značiti pobjedu na izborima 2022? Gdje je vaša odgovornost za gubitak Prijedora, gdje je odgovornost Jelene Trivić koja se slika sa kandidatom SDS-a?. Koliko znam, gospođa Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio", rekao je Nešić i dodao da je njena jedina želja da bude predsjednik Republike Srpske. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije