BiH

Nikšić proglasio Bećirovića za pobjednika

Nikšić proglasio Bećirovića za pobjednika
Foto: Twitter/SDP BiH | Nikšić proglasio Bećirović za pobjednika

SARAJEVO - Nermin Nikšić, predsjednik SDP, rekao je da je Denis Bećirović novi član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

"Kampanja se svela na naše i njihovo viđenje BiH. Optuživan sam da sam partizan, a nažalost nisam. Na osnovu onog što sam vidio mogao bih iskoristiti to i reći budi se istok i zapad, budi se sjever i jug BiH. Kandidat uzjedinjene opozicije Denis Bećirović prema do sada prebrojanim grasovima vodi", rekao je Nermin Nikšić i dodao da BiH prvi put nakon rata je dobila iz reda bošnjačkog naroda člana Predsjedništva BiH, koji ne dolazi iz etno nacionalne stranke

 "Dakle, rekao bih kako je Deni morao drugi put da pobjedi i dobije svoj prvi mandat u Predsjedništvu BiH. Očekujem da rezultat Denisa prati rezultat SDP i na ostalim nivoima vlasti, kako SDP tako i ostalih stranaka koje su podržale Denisa Bećirovića", rekao je Nikšić.    On je istakao da ovo ne znači proglašenje pobjede.

"Pobjedu ćemo proglasiti onda kada počnemo da realizujemo naš program. To je više radnih mjesta. Prosperitet i sve ono što smo obećali našim građanima", zaključio je Nikšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije