BiH

Pratite nas na Google news

Novih 400 članova Demosa u Bijeljini

Novih 400 članova Demosa u Bijeljini
Foto: Srna | Novih 400 članova Demosa u Bijeljini
Srna

BIJELJINA - Cilj Demosa na narednim lokalnim izborima jeste da u svakoj lokalnoj zajednici postane parlamentarna stranka, izjavila je večeras zamjenica predsjednika Demosa Spomenka Stevanović.

"U Bijeljini očekujemo mnogo, s obzirom na kvalitet i brojnost članstva", rekla je Stevanovićeva uoči svečanosti na kojoj je Gradski odbor Demosa u Bijeljini podijelio 400 članskih kartica novim članovima stranke.

Stevanovićeva je pozvala ljude u Republici Srpskoj koji nisu stranački angažovani da uđu u politiku, prvenstveno u Demos, da i sami utiču na pozitivne društvene procese.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Bijeljini Milan Dakić istakao je da novo članstvo unosi u stranku novu energiju i snagu i da ova politička partija opravdava svoj slogan "Rastemo".

Dakić je rekao da na lokalnim izborima naredne godine u Demosu očekuju dobar rezultat, navodeći da je to za Bijeljinu minimalno četiri odbornika.

Jedan od 400 novih članova Demosa u Bijeljini doktor Ružica Borović rekla je novinarima da je razlog njenog političkog opredjeljenja program ove političke opcije i briga o interesima i potrebama građana.

"Zajedničkim radom možemo ostvariti naše ciljeve i opravdati povjerenje građana", ocijenila je Borovićeva.

Svečano uručenje članskih kartica novim članovima Demosa u Bijeljini održano je u Centru za kulturu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije