BiH

Pratite nas na Google news

OHR ne želi da komentariše navode o rušenju VSTS-a

OHR ne želi da komentariše navode o rušenju VSTS-a
Foto: N.N. | OHR ne želi da komentariše navode o rušenju VSTS-a
N.N.

SARAJEVO - Nakon što je potpredsjednica VSTS-a Ružica Јukić izjavila kako ima saznanja o tome da će visoki predstavnik iskoristiti bonska ovlašćenja i smijeniti aktuelni saziv VSTS-a, iz OHR-a poručili su da nemaju namjeru komentarisati takve spekulacije.

Јukić je juče kazala da "ima saznanja o tome da pojedine ambasade imaju razrađen scenario za rušenje VSTS-a".

Kako je kazala, namjera je da visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko, nakon protesta i objavljivanja izvještaja specijalnog izvjestioca EU za pitanje pravosuđa Rajnhard Pribe, iskoristi bonske ovlasti i smijeni trenutni saziv VSTS-a.

Ovim povodom, portal Kliks je kontaktirao kancelariju visokog predstavnika međunarodne zajednice (OHR) tražeći komentar o saznanjima koje ima Ružica Јukić.

"Hvala vam na pitanju koje ste nam proslijedili, međutim, jedino što vam u ovom trenutku možemo reći jeste da Kancelarija visokog predstavnika ne komentariše spekulacije", naveli su iz OHR-a.

Inače, saznanja kakva su došla do Ružice Јukić stigla su i do predsjednika VSTS-a BiH Milana Tegeltije koji je juče dodao da i on "ima saznanja o planu za rušenje VSTS-a BiH, pri tome optužujući SDA kako prijeti VSTS-u".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije