BiH

Objavljen spot SNSD-a "Ne damo našu zemlju, šume i rijeke"

Objavljen spot SNSD-a "Ne damo našu zemlju, šume i rijeke"
Foto: Screenshot/YouTube | Objavljen spot SNSD-a "Ne damo našu zemlju, šume i rijeke"
N.N.

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata objavio je spot u kojem ukazuje da ne treba dati Republiku Srpsku, njene rijeke i šume, ukazujući da ih Ustavni sud BiH želi da otme.

"Ova zemlja nas je hranila i za nju smo se, kao i naši preci, borili sa svima koji su željeli da nam je uzmu. Ovo su naše šume, zahvaljujući njima gradimo kuće za našu djecu, one su nas čuvale od kiše i krile od neprijatelja, one su naše bogatstvo", istaknuto je u opisu spota.

Istaknuto je i da sve naše rijeke znače život, ne samo nama, već i čitavom živom svijetu oko nas.

"Ove rijeke, šume i zemlja, nisu samo naše, one su zalog života potomaka svakog od nas i njima jednako pripadaju. Naši potomci su jedini koji mogu odlučiti na koji način će ih ostaviti svojim potomcima, a naša jedina odluka je da ih sačuvamo za sve njih koji će ovdje živjeti zauvijek", istaknuto je u opisu spota.

Ove zemlje, ove rijeke, ove šume su dio Republike Srpske, dio nas, ističe se u spotu i dodaje da nam ih Ustavni sud BiH želi oteti.

"Ovo je naša zemlja i briga o njoj je stvar obraza i časti. Nikad se nismo krili, nećemo ni sad", poručeno je, između ostalog, u spotu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije