BiH

Održana sjednica Gradskog odbora SPS-a Banjaluka

Održana sjednica Gradskog odbora SPS-a Banjaluka
Foto: N.N. | Održana sjednica Gradskog odbora SPS-a Banjaluka

BANJALUKA - Sjednica Gradskog odbora SPS BanjaLuka održana je večeras u konferencijskoj sali Hotela "Jelena", gdje je usvojen Operativni plan, a izabrani su i potpredsjednici, sekretar i članovi Izvršnog odbora, čime je završen proces konstituisanja Gradskog odbora.

Sjednicom je presjedavao predsjednik SPS Banjaluka Saša Kondić, a članovima odbora se obratio i predsjednik SPS Goran Selak, koji je istakao da je Banjaluka lokomotiva i odbor od kojeg se očekuje najbolji rezultat.

"Siguran sam u jedno, a to je da ćemo s ovakvim timom još jednom pokazati da je SPS priča za budućnost i Banjaluke i Republike Srpske. Imamo sjajne ljude u Banjaluci i imamo jak razlog da očekujemo da na narednim izborima budemo još bolji", poručio je Selak. 

Predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka Saša Kondić naglasio je da SPS Banjaluka iza sebe ima dobre rezultate, ali i da tek treba da pokaže punu snagu.

"Jednom smo već pokazali da predstavljamo novu priču i novu energiju u gradu, imamo rezultate kojima možemo da se pohvalimo, ali suština je da SPS Banjaluka tek treba da pokaže punu snagu i puni potencijal. Zato ćemo našim sugrađanima predstaviti naše politike i naše ideje i tražićemo podršku za ciljeve koji su zajednički svakom ko voli ovaj grad i ko želi nešto konkretno da uradi za dobrobit Banjaluke", istakao je Kondić.

Podsjetimo, SPS je na proteklim lokalnim izborima u Banjaluci bio treći po rezultatima, kao partija koja je osnovana samo osam mjeseci uoči izbora. U pripremu za predstojeće izbore koji će biti održani naredne godine, SPS ulazi kao partija koja je parlamentarna u 22 lokalne zajednice u Srpskoj i koja ima tri poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije