BiH

Oglasila se Ujedinjena Srpska o saslušanju Novitovića

Oglasila se Ujedinjena Srpska o saslušanju Novitovića
Foto: Ujedinjena Srpska | Oglasila se Ujedinjena Srpska o saslušanju Novitovića

BANJALUKA - Poziv na saslušanje Republičkog javnog tužilaštva na saslušanje Milana Novitovića, v.d. direktora Civilne zaštite Republike Srpske, nekoliko dana pred izbore podmukla je instrumentalizacija Republičkog javnog tužilaštva u predizbornoj kampanji i nesporan dokaz pokušaja da se smanji rejting i rezultat koji će Ujedinjena Srpska nesumnjivo postići, saopšteno je iz ove partije.

"Bez obzira da li iza ovog stoje domaći autori koji se plaše uspjeha Ujedinjene Srpske ili strani faktori koji pokušavaju da razjedine koalicione partnere, i  tako  utiču na rezultate izbora, pokušavajući da pomognu svojim favoritima, Ujedinjena Srpska neće stati već će, sa svojom snagom i građanima kojima je potpuno jasno ovo ogoljeno podmetanje, ubrzo razotkriti i javno predstaviti sva svoja saznanja", navode iz Ujedinjene Srpske i dodaj da njihovi članovi kao i građani znaju da ovakvi providni postupci nemaju veze sa pravdom i pravom već upravo sa zloupotrebom pravosuđa u političke svrhe.

Takođe, u saopštenju navode i da se na ovaj način pokušavaju oslabiti ili uništiti institucije koje su vitalne i neophodne za funkcionisanje društva i Republike Srpske, posebno u vanrednim situacijama.

Povezana vijest: 

Novitović uhapšen zbog stranačkog zapošljavanja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije