BiH

Oglasio se "Integral inženjering" povodom skidanja sankcija

Oglasio se "Integral inženjering" povodom skidanja sankcija
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Oglasio se "Integral inženjering"

BANJALUKA - "Integral inženjering", građevinska kompanija iz Laktaša, skinuta je s američke liste sankcija, objavila je Kancelarija za kontrolu strane imovine pri Ministarstvu finansija SAD.

“Radujemo se što će se kompanija vratiti u punu funkcionalnost i nastaviti da pruža visokokvalitetne građevinske usluge širom regiona”, saopšteno je iz "Integral inženjeringa".

Iz te kompanije su istakli da ostaju privrženi viziji svog osnivača Slobodana Stankovića da svojim radom obezbijede prosperitet i radna mjesta za mirnu BiH sa otvorenim granicama svim njenim susjedima za trgovinu i slobodno kretanje radne snage.

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svom osoblju koje je moralo da trpi pritisak i neizvjesnost dok je trajao postupak uklanjanja sa liste, našim poslovnim partnerima koji su ostali lojalni `Integralu` i ukazali nam povjerenje, našim advokatima iz SAD i našem stručnom timu koji su zajedno naporno radili da bismo stigli do cilja”, naveli su iz "Integral inženjeringa", prenosi RTRS.

Sankcije "Integralu" i njegovom vlasniku Slobodanu Stankoviću, koji je u međuvremenu preminuo, uvedene su u oktobru 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije