BiH

Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina

Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina
Foto: N.N. | Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina
N.N.

BIJELJINA - U Bijeljini su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS - Socijalističke partije Srpske, a otvaranju su prisustvovali predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

Šef Povjereništva SPS za Grad Bijeljinu Srđan Mijatović poručio je da će SPS u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva partije kao i građana koji su već dali podršku Socijalistima. 

"Radom i rezultatima ćemo opravdati povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine", poručio je Mijatović.

Predsjednik SPS Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade ljude da se uključe u tim SPS i da zajedno sa građanima rade na rješavanju problema i da daju svoje sugestije ideje za razvoj grada.

"Svaka ideja i svaka sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine. SPS je nova energija na političkoj sceni i već sada smo uvjereni da ćemo rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpsko", istakao je Selak.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije