BiH

PDP će tužiti Dodika

PDP će tužiti Dodika
Foto: Ilustracija | PDP će tužiti Dodika

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa (PDP) tužiće Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, zbog „najnovijih gnusnih laži o navodnim obavještanim informacijama, da će opozicija dobiti pet miliona KM, ako kontinuirano ruši institucije Republike Srpske”.

Iz PDP-a je saopšteno da “Obavještajni izvori”, na koje se Dodik poziva, dolaze iz njegove i glave ljudi u njegovom kabinetu i, kako se navodi, već godinama su se pokazale kao smiješne manipulacije.

„Zgroženi ovakvim bijednim nastupom čovjeka ispred čijeg imena stoji 'predsjednik', Dodiku predlažemo da se psihijatrijski pregleda, jer njegova patologija izmišljanja neistina prelazi u ozbiljnu bolest, kao što su se i godinama fabrikovane laži o tzv.revolucijama i rušenju institucija pokazale kao netačne“, saopšteno je iz PDP-a,

Oni su saopštili da će sudski tražiti zaštitu od klevete.

„Ne sumnjamo da Dodiku plaćanje kazne neće predstavljati problem, budući da se potpuno pogubio u silnim milionima i milijardama, koje su pod njegovom vlašću 'nestale' iz Srpske“, stoji u saopštenju PDP-a.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske izjavio je da će opozicija, koja u kontinuitetu do izbora pokuša da devastira institucije vlasti Srpske, dobiti pet miliona KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije