BiH

PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača

PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača
Foto: N.N. | PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a pozvalo je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića da smijeni ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, "nakon fizičkog nasrtaja na poslanika Draška Stanivukovića tokom prethodne posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske".

Predsjedništvo ove stranke zaključilo je da ovakvi postupci ne mogu i ne smiju imati bilo kakvo opravdanje, pogotovo kada je akter neko ko je nosilac najviših funkcija u Republici Srpskoj, saopšteno je iz PDP-a.

Iz PDP-a su pozvali članove Predsjedništva BiH da objave zvaničnu verziju dokumenta Program reformi BiH koji je usvojen na sjednici Predsjedništva 19. novembra i upućen u sjedište NATO-a u Brisel, ocijenivši da se pred poslanicima u Narodnoj skupštini Srpske nije našao originalan dokument.

Predsjedništvo ove stranke usvojilo je i zaključak da će PDP, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, širom Republike Srpske početi sa sprovođenjem aktivnosti i "potpisivanjem peticije protiv povećanja PDV-a, a samim tim i novih nameta koje je ranije najavio predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije