BiH

Pavlović: Više sile su uticale na mene

Pavlović: Više sile su uticale na mene
Foto: Facebook | Pavlović: Više sile su uticale na mene
Milan Ilić

PRIJEDOR - Bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović oglasio se na Facebooku nakon što su u javnosti izašle njegove neprimjerene fotografije i nakon kojih je danas zvanično podnio ostavku na mjesto prvog čovjeka grada.

"Sve što mogu reći u tom smislu je zaključak da su više sile uticale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene. Moj nivo nije i nikada neće biti pljuvanje bilo koga. Istražni organi će odraditi svoj dio posla i istina će biti dostupna za javnost. Ali osjećam odgovornost, da naglasim da otkako radim kao Gradonačelnik Prijedora, svako veče odlazim na spavanje s mislima, kako tako niska nasljeđena budžetska sredstva, rasporediti na sve one građane i strukture koje su u stanju potrebe", kazao je Pavlović.

Dodaje da čovjek koji tako djeluje i nastupa, sebi ne može priuštiti scene nemorala i razvratništva, kakve su javno predstavljene javnosti sa jasnim ciljem destabilizacije SNSD-a i progresa koji smo u Prijedoru ostvarili. 

"Dalibor Pavlović je isti onaj čovjek kakav je bio i kao direktor Fonda za zdravstvo, prije nego što ga je izabralo njegovo građanstvo za gradonačelnika Prijedora. Onaj čovjek, koji se danas pita šta se to moglo promijeniti da se u proteklih nekoliko dana, naši građani najbizarnije uznemire i izmanipulišu i da im se na zao i beskrupulozan način, onemogući vjera u bolju i svjetliju budućnost na kojoj smo svi zajedno radili i na kojoj radimo. To je ono, što boli kreatore ovog nezamislivog scenarija - vrijeđanje intelekta i morala svih nas", napisao je Pavlović na Facebooku.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije