BiH

Petrović: Vučurević iznio neistine

Petrović: Vučurević iznio neistine
Foto: Print Screen/Instagram/pdpsrpska | Petrović: Vučurević iznio neistine, podrška Borjanu

BANJALUKA - Slavko Vučurević, koji je danas napustio PDP, izgovorio je gomilu brutalnih neistina i uvreda upućenih dojučerašnjim kolegama od kojih je većina na ličnoj osnovi, što više govori o onome ko ih izgovara, rekla je portparol PDP-a Anja Petrović.

Petrovićeva je mišljenja da se Vučurević stavio u službu SNSD-a.

Ona je rekla Srni da PDP daje punu podršku Saši Borjanu da, zajedno sa narodnim poslanikom Ljubišom Krunićem, vrati Gradski odbor PDP Trebinje "na mjesto koje zaslužuje u političkom životu ovog grada i pokrene aktivnosti odbora koje su već duži period izostajale, što je dovelo do njegovog raspuštanja".

Nekadašnji visoki funkcioner PDP-a Slavko Vučurević, koji je danas istupio iz ove stranke, iznio je niz optužbi na najuže rukovodstvo ove stranke, među kojima je da je predsjednik PDP-a Branislav Borenović u nekoliko navrata od njega tražio da ide javno protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je optužio rukovodstvo PDP-a i za uzimanje ogromnih suma novca za određene pozicije, navodeći da pojedini članovi rukovodstva imaju stanove u Velikoj Britaniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije