BiH

Počela sjednica Savjeta ministara

Počela sjednica Savjeta ministara
Foto: Arhiva | Počela sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu na kojoj bi trebao da bude razmatran odgovor na pismo komesara EU za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana o stepenu realizacije reformskih mjera.

Na internet stranici Savjeta ministara navodi se da je sjednica, koja je 21. maja odgođena zbog nepostojanja kvoruma, zakazana nakon konsultacija sa zamjenicima predsjedavajućeg Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denisa Zvizdića - ministrima finansija i trezora i spoljne trovine i ekonomskih odnosa u tehničkom mandatu Vjekoslavom Bevandom i Mirkom Šarovićem.  Na sjednicu tada nisu došli ministri u Savjetu ministara iz reda hrvatskog naroda. 

Na dnevnom redu današnje sjednice je informacija o aktivnostima koje se preduzimaju na projektu "Izgradnja auto-puta/brzog puta Sarajevo-Beograd-Sarajevo", čiji je predlagač Ministarstvo komunikacija i transporta u Savjetu ministara.  Pred ministrima će se naći informacija o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH i realizacija zaključka Predsjedništva BiH i Savjeta ministara o ovoj temi. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije