BiH

Pratite nas na Google news

Podnesena krivična prijava protiv više članova SDS-a

Podnesena krivična prijava protiv više članova SDS-a
Foto: N.N. | Podnesena krivična prijava protiv više članova SDS-a
Srna

BANJALUKA - Protiv više članova SDS-a u Kotor Varošu podnesena je krivična prijava Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da su počinili krivična djela u vezi sa izbornom prevarom, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

"Krivična prijava je podnesena 14. oktobra protiv više lica, predmet je u radu kod postupajućeg tužioca, a prijavu je podnio Ranko Karupović", istakli su u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Prema saznanjima portala "Srpskainfo", prijava je podnesena protiv Mladena Trivunovića, predsjednika SDS-a Kotor Varoš, Milorada Savanovića i Bojana Đekanovića, odbornika SDS, Slavena Momića, načelnika Odjeljenja za opštu upravu Kotor Varoš, Snežane Mirković, sekretara lokalne Skupštine i člana Opštinskog odobora SDS-a, i Srđana Ćorića, načelnika za privredu Kotor Varoš.

"Srpskainfo" prenosi da se u prijavi, između ostalog, navodi da su počinili krivična djela falsifikovanja potpisa, zloupotrebe ličnih dokumenata i nezakonitog prijavljivanja na fiktivne adrese u Srbiji više građana Kotor Varoša, a radi pribavljanja glasova na narednim lokalnim izborima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije