BiH

Pratite nas na Google news

Pokret za Bijeljinu podržao Mićića

Pokret za Bijeljinu podržao Mićića
Foto: N.N. | Pokret za Bijeljinu podržao Mićića
N.N.

BIJELJINA - Predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović potpisali su danas sporazum podrške Mićiću kao kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, što podrazumijeva i zajedničko učešće u lokalnoj vlasti nakon predstojećih lokalnih izbora.

Mićić je ovom prilikom izjavio da je potpisivanje sporazuma bilo očekivano jer sa Mitrovićem ima dugogodišnju dobru saradnju.

On je rekao da je osnovni cilj sporazuma nastavak pozitivnih procesa i završavanje kapitalnih projekata koji su u interesu svih građana.

"Nastavljamo da radimo kao tim i na predstojećim lokalnim izborima. Nije slučajno što smo prvi sporazum potpisali sa Pokretom za Bijeljinu jer u Mitroviću i članovima njegove stranke vidimo ozbiljne saradnike koji će doprinijeti unapređenju života stanovnika Bijeljine", poručio je Mićić.

Mitrović je istakao da će Pokret za Bijeljinu i SDS Semberije krenuti u još odlučniju borbu za pozicioniranje Bijeljine kao lidera razvoja u regionu, koji će mladima ponuditi sigurna radna mjesta i spriječiti njihov odlazak.

"Već tri mandata sam odbornik u Skupštini Grada, tokom kojih sam imao izvanrednu saradnju sa gospodinom Mićićem. Sada smo, shodno političkim dešavanjima, na jednom novom početku i svim snagama ćemo se truditi da radimo za dobrobit Bijeljine. Imamo kadar, imamo iskustvo i mislim da neće biti teško da dođemo do postavljenog cilja", naveo je Mitrović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije