BiH

Pratite nas na Google news

Predstavnici političkih partija iz Srpske u subotu sa Vučićem

Predstavnici političkih partija iz Srpske u subotu sa Vučićem
Foto: Vladimir Stojaković | Predstavnici političkih partija iz Srpske u subotu sa Vučićem
Uroš Vukić

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je danas u Banjaluci, nakon sjednice Glavnog odbora stranke, da će u subotu biti održan sastanak predstavnika svih političkih partija iz Srpske sa Aleksandrom Vučićem predsjednikom Srbije.

"U subotu u 12 časova svi predsjednici parlamentarnih političkih stranaka iz Srpske održaće sastanak sa Vučićem i njegovim saradnicima kako bi ga upoznali sa ovom situacijom: Vjerujemo da Srbija kao potpisnica Dejtonskog sporazuma treba da zatraži izvještaj visokog predstvanika o svom i da ocjeni da li je taj rad bio u skladu sa Dejtonskim sporazumom i Ustavom BiH", rekao je Dodik.

Glavni odbor SNSD-a izabrao je danas Željku Cvijanović, Radovana Viškovića, Nikolu Špirića, Nebojšu Radmanovića i Igora Radojičić za potpredsjednike stranke, dok je Luka Petrović ponovo izabran za generalnog sekretara stranke.

GO je izabrao i Predsjedništvo SNSD koji broji 45 imena.Takođe izabrano je i po 30 članova Političkog savjeta i Savjet za društveno ekonomska pitanja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije