BiH

Pratite nas na Google news

Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa 9. februara

Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa 9. februara
Foto: Ilustracija | Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa 9. februara
M.B.

SARAJEVO - Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa biće održani 9. februara 2020. godine, saopštila je Cenralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine.

Odluku o prijevremenim izborima CIK BiH je donio je na današnjoj sjednici na osnovu člana 14.3 stav (1) Izbornog zakona Bosne i Hercegovine i njene odluke o prestanku mandata načelnika Opštine Kupres.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije