BiH

Radnik iz BiH nestao u Njemačkoj, policija moli za pomoć

Radnik iz BiH nestao u Njemačkoj, policija moli za pomoć
Foto: Markus Spiske/Pexels | Radnik iz BiH nestao u Njemačkoj, policija moli za pomoć

PENCBERG - Njemačka policija od prekjuče traga za Sašom Gunjevićem, (41) građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine, koji je krenuo ka smještaju u Kohel am Ze, ali tamo nikada nije došao.

Naime, kako je saopštila polica Murnaua, njegove kolege su rekle da je on gradilište u Pencbergu napustio negdje oko 10:30. Navodno, rekao je kolegama da želi da nešto kupi u jednoj radnji na popustu pa da će onda u smještaj. Međutim, u smještaju se nije pojavio. Od juče popodne on se vodi kao nestala osoba.

Policija je pronašla parkirano vozilo ove građevinske kompanije pored šume u Švajgenu. Kako je saopštila policija, vozilo je bilo uredno zaključano, ali nije bilo ni traga od Gunjevića. Štaviše, policija nije mogla da uđe ni u trag njegovom kretanju.

Od juče popodne policija je pretražila adresu na kojoj je prijavljen, gradilište, ali bez ikakvog rezultata. Policija je apelovala na javnost da jave ako ga iko vidi. Njemački mediji prenose da je Gunjević visok oko 1,80 m, težak negdje oko 100 kilograma.

Ima crnu kosu i malu bradu. Na sebi vjerovatno ima plavo-zeleno radničko odjelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije