BiH

Pratite nas na Google news

Radončić: Marioneta Džaferović ima drugačiji migrantski plan

Radončić: Marioneta Džaferović ima drugačiji migrantski plan
Foto: Arhiva / Ilustracija | Radončić: Marioneta Džaferović ima drugačiji migrantski plan
N.N.

SARAJEVO - Bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić izjavio je da postoje ogromne političke razlike između njega i člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića kada je riječ o pitanju obaveza bezbjednosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana.

On je demantovao jučerašnje navode Džaferovića da su njihovi migratski planovi bili isti, navodeći da je Džaferović "predsjednička marioneta koji je koronu proveo sakriven u političkoj i fizičkoj samoizolaciji" i da opet pokušava da dezavuiše javnost.

"Umjesto da ponovo pročita stenogram sa sjednice Predsjedništva BiH, gdje se vide ogromne političke razlike između nas dvojice kada je u pitanju obaveza bezbjednosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana, on tvrdi da je naš migrantski plan isti. Nije isti i nikada neće biti!", napisao je Radončić na svom "Instagram" nalogu.

On je poručio da "nervozni Šefik" pogleda dokumente iz rata, sa njegovim potpisom, kada je davao državljanstva mudžahedinskim borcima iz Egipta, Pakistana, Tunisa, Saudijske Arabije, Jemena i Jordana (koje su se, pod pritiskom Zapada, kasnije poništavali).

Radončić, koji je lider SBB-a, objavio je na "Instagramu" dva takva dokumenta uz poruku da "ako koza laže, rog ne laže".

On je objavio dva dokumenta Centra službi bezbjednosti Zenica o prijemu državljanstva iz 1995. godine, sa potpisom Džaferovića, tadašnjeg načelnika centra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DŽAFEROVIĆEV PLAN NIJE I NIKADA NEĆE BITI MOJ: U jučerašnjem intervjuu za N1 Šefik Džaferović, predsjednička marioneta, koji je koronu proveo sakriven u političkoj i fizičkoj samoizolaciji, opet pokušava da dezavuiše javnost.  Umjesto da ponovo pročita stenogram sa sjednice Predsjedništva BiH, gdje se vide ogromne političke razlike između nas dvojice kada je u pitanju obaveza sigurnosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana, on tvrdi da je naš migrantski plan isti.  Nije isti i nikada neće biti!  Zašto? Pa, neka nervozni Šefik pogleda dokumente iz rata, s njegovim potpisom, kada je davao državljanstva mudžahedinskim borcima iz Egipta, Pakistana, Tunisa, Saudijske Arabije, Jemena i Jordana (koje smo, kao država, pod pritiskom Zapada, kasnije poništavali). Za ovu mu priliku objavljujem SAMO dva takva dokumenta. Ako koza laže, rog ne laže!

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije