BiH

Pratite nas na Google news

Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana

Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana
Foto: DNS | Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Milan Radović rekao je da će prioritet ove stranke u narednom periodu biti rješavanje životnih problema građana.

"Građani trebaju da nam ukažu na probleme, kako bismo preko naših odbornika u Gradskoj skupštini Banjaluke i poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske mogli da utičemo da se oni pokušaju rješiti ili bar da se ublaže", rekao je Radović večeras Srni, nakon prve konstitutivne sjednice banjalučkog odbora DNS-a.

On je dodao da Gradski odbor DNS-a ima 201 člana i da je to mnogo više nego u prethodnom sazivu.

"Izabrali smo Predsjedništvo, potpredsjednike, zamjenika predsjednika i sekretara Gradskog odbora", istakao je Radović.

On je rekao da je Gradski odbor imenovao radna tijela - komisije koje će biti zastupljene u svakoj sferi života za mlade, penzionere, žene, privredu, budžet, finansije i koji će sa građanima diskutovati o svim životnim problemima.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije