BiH

Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu u Doboju

Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu u Doboju
Foto: Srna | Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu u Doboju

DOBOJ - Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu ove političke partije na lokalnim izborima u Doboju.

"SNSD u Doboju je jedna politička furija, snaga koja ispred sebe sve lomi, sve krši i ja vjerujem da će tako biti i na predstojećim lokalnim izborima", izjavio je novinarima Rajčević nakon sastanka sa članovima Gradskog izbornog štaba SNSD-a u Doboju.

On je dodao da su ga danas kandidat ove partije za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić i članova lokalnog izbornog štaba upoznali o planovima i aktivnostima pred izbore.

"Uopšte ne sumnjamo da će pobjeda SNSD-a u Doboju biti toliko upečatljiva da će zapravo biti za primjer svim ostalim lokalnim organizacijama SNSD-a", naglasio je Rajčević.

Jerinić je rekao da očekuje uvjerljivu pobjedu na izborima sa većinom odbornika u lokalnom parlamentu kako bi sa koalicionim partnerima SNSD-a nastavio započete projekte i kako bi opravdali podršku Vlade, predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Okupljeni oko tog jedinstva i oko problema običnog čovjeka možemo da zajednički realizujemo sve te projekte na dobrobit grada Doboja i njegovih građana, i Republike Srpske", izjavio je Jerinić i dodao da je pobjeda SNSD-a neupitna na svim biračkim odborima.

On očekuje da će 40 odsto upisanih birača glasati za ovu stranku.

Nosilac odborničke liste dobojskog SNSD-a Sanja Vulić rekla je da je odbornička lista spoj mladosti i iskustva, a da su na današnjem sastanku od Izbornog štaba dobili određene smjernice o vođenju izborne kampanje s obzirom na specifičnosti situacije sa epidemijom virusa korona.

"Ja već danas sa sigurnošću mogu najaviti da će SNSD imati 20 odbornika u Skupštini grada (od ukupno 31), a podršku će gradonačelnik imati sa nekih 83 do 85 odsto", izjavila je Vulićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije