BiH

Reljić: U Dodikov kabinet stigao dokument o ANP-u

Reljić: U Dodikov kabinet stigao dokument o ANP-u
Foto: Nedžad Uglješa | Reljić: U Dodikov kabinet stigao dokument o ANP-u

SARAJEVO - Dragoljub Reljić, savjetnik za ustavno-pravna pitanja Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, kazao je danas novinarima u Sarajevu da je u Dodikov kabinet jutros u devet sati stigao dokument o Godišnjem nacionalnom planu za NATO (ANP).

"Dokument je došao iz sekretarijata Predsjedništva BiH. U dokumentu je mnogo tabela, podataka na 65 strana, ali ne piše ko je napravio taj dokument, čiji je. Nemamo jasan podatak da li je to dokument Komisije za NATO integracije BiH", rekao je Reljić.

Na upit novinara zna li odakle je došao taj dokument, on je rekao da je stigao iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Željka Komšića.

Reljić je novinarima potvrdio da su u utorak u 10 sati zakazane konsultacije kabineta članova Predsjedništva BiH o dnevnom redu redovne sjednice, a da je vanredna sjednica planirana da se održi u 12 sati istog dana, nakon redovne.

Upitan da kaže da li su dobili predloženi dnevni red koji inače potpisuje predsjedavajući, on je rekao da jesu, a na upit da li je na dnevnom redu ANP, Reljić je kazao da jeste i to kao zadnja tačka dnevnog reda

Na pitanje novinara šta će se desiti ukoliko se ne bude glasalo za dnevni red na kojem je ANP, jer je Komšić juče "Nezavisnim" rekao da ukoliko se ne glasa za ANP da neće biti imenovanja mandatar, Reljić je kazao da se o dnevnom redu svakako mora glasati, a kakav će rezultat biti, to će se znati naknadno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije