BiH

Pratite nas na Google news

SP spremna da predloži kandidata za ministra

SP spremna da predloži kandidata za ministra
Foto: N.N. | SP spremna da predloži kandidata za ministra
Srna

BANJALUKA - Iz Socijalističke partije (SP) saopšteno je, nakon sastanka članova Predsjedništva stranke s predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Zoranom Tegeltijom, da je spremna da predloži kandidata za jednog ministra u Savjetu ministara, kao i zamjenika ministra bezbjednosti.

"Personalna rješenja će biti utvrđena u narednim danima do roka koji će odrediti Tegeltija", navodi se u saopštenju.

Iz SP-a je saopšteno da je Tegeltija informisao članove Predsjedništva te stranke o njegovim pogledima o načinu izbora Savjeta ministara prema kvoti koja je ranije dogovorena u okviru raspodjele između partija koje će imati svoje ministre i zamjenike ministara u Savjetu ministara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije