BiH

SPS i SNSD potpisali koalicioni sporazum

SPS i SNSD potpisali koalicioni sporazum
Foto: Srna | SPS i SNSD potpisali koalicioni sporazum

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske i Savez nezavisnih socijaldemokrata potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SPS ima kapaciet i potencijal da zajedno sa ostalim članicama koalicije doprinese stabilnosti i jačanju Republike Srpske.

"SPS ima dovoljno kapaciteta da obilježi ovo vrijeme i koja ima značajan kapacitet u Republici Srpskoj, s obzirom da su od osnivanja do danas formirali 35 odbora širom Republike Srpske. U Socijalističkoj partiji Srpske vidimo strateškog partnera i u lokalnim zajednicama i u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, kao i na predstojećim lokalnim izborima", istakao je Dodik nakon potpisivanja sporazuma.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da potpisivanje sporazuma sa SNSD--om predstavlja ozvaničavanje nastavka uspješne saradnje, te da će SPS svim svojim kapacitetima podržati borbu za jačanje i razvoj Republike Srpske.

"Danas smo pozpisali sporazum o političkoj saradnji a treba reći da smo i u ranijem periodu imali izuzetno uspješnu saradnju i korektne odnose sa SNSD. Cilj nam je da damo svoj doprinos jačanju Republike Srpske i da se zajedno borimo za interese građana Srpske",  poručio je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije