BiH

SPS podržava Mićića u Bijeljini

SPS podržava Mićića u Bijeljini
Foto: N.N. | SPS podržava Mićića u Bijeljini

Socijalistička partija Srpske će pružiti punu podršku zajedničkom kandidatu koalicije za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću, zaključeno je danas na sastanku delegacija SPS i SDS Semberije koji je održan u Bijeljini, na kojem je potpisan i sporazum ove dvije partije o podršci Mićićevoj kandidaturi.

Pored predsjednika SPS Gorana Selaka i predsjednika SDSS Miće Mićića, sastanku su prisustvovali i član Predsjedništva SPS Neđo Đurić kao i šef povjereništva SPS za grad Bijeljinu Srđan Mijatović. 

Predsjednik SPS Goran Selak nakon sastanka je izjavio da SPS podržava ljude koji imaju rezultate, te da se aktuelni gradonačelnik Bijeljine upravo rezultatima i radom nametnuo kao najbolje rješenje za zajedničkog kandidata za gradonačelnika Bijeljine. 

"Aktuelni gradonačelnik Bijeljine je čovjek koji može da se pohvali rezultatima svog rada i ima podršku ljudi koji žele dalji napredak Bijeljine i Semberije. SPS podržava kandidaturu Miće Mićića i opredijeljeni smo da damo svoj maksimalni doprinos kako bi se nastavila razvojna politika ovog dijela Republike Srpske", istakao je Selak. 

Zaključeno je da će saradnja ove dvije partije doprinijeti boljim rezultatima koalicije na lokalnim izborima 2020. a izraženo je i čvrsto uvjerenje u pobjedu i ispunjenje zajedničkih ciljeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije