BiH

Šarović: Milisav Marjanović prijedlog SDS-a za načelnika Srebrenice

Šarović: Milisav Marjanović prijedlog SDS-a za načelnika Srebrenice
Foto: N.N. | Šarović: Milisav Marjanović prijedlog SDS-a za načelnika Srebrenice

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da SDS iz svojih redova kao kandidata za načelnika Srebrenice predlaže Milisava Marjanovića za koga su uvjereni da može uspješno realizovati zajedničke interese naroda i voditi ovu lokalnu zajednicu.

"Vjerujemo da se i druge političke partije koje dolaze iz Republike Srpske mogu okupiti oko ovog kandidata jer je riječ o osobi koja, za razliku od aktuelnog načelnika, iza sebe nema bilo kakvih hipoteka, osobi koja će se zasigurno odgovorno odnositi prema svim građanima i istrajno raditi na razvoju ove sredine", rekao je Šarović nakon sastanka sa Opštinskim odborom SDS-a Srebrenica.

On je rekao da je SDS prije četiri godine podržao sadašnjeg načelnika opštine Mladena Grujičića iz SNSD-a, kao mladog čovjeka koji živi u Srebrenici, ali da, nažalost, Grujičić nije opravdao povjerenje naroda, saopšteno je iz SDS-a.

"Zbog toga treba tražiti drugo zajedničko rješenje, ukoliko želimo da ostvarimo pobjedu u Srebrenici. Za nas je najvažnije da kandidat bude najkvalitetnije moguće rješenje za Srebrenicu, čovjek koji će raditi na razvoju Srebrenice i zadržavanju stanovništva i koji će biti otvoren za dijalog sa svima i fer i u daljim međustranačkim odnosima", naveo je Šarović.

On je rekao da je veoma važno da stranke koje dolaze iz Republike Srpske postignu dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Srebrenica i da će SDS pokrenuti inicijativu za dogovor političkih stranaka.

"To treba biti neko ko je sposoban da sve ujedini, da nema hipoteka iza sebe i da se odgovorno odnosi prema budžetu i donatorskim sredstvima", istakao je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije