BiH

Šarović: Možda će SDS otvoriti razgovore oko formiranja Savjeta ministara BiH

Šarović: Možda će SDS otvoriti razgovore oko formiranja Savjeta ministara BiH
Foto: Arhivska fotografija | Šarović: Možda SDS otvoriti razgovore oko formiranja Savjeta ministara BiH
N.N.

SARAJEVO - Ukoliko ova saga oko neformiranja Savjeta ministra potraje, možda SDS otvori razgovore u nekoj drugoj formi. Mislim da ne treba da budemo statisti, rekao je za N1 Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

"Ja imam pozitivan stav prema aktuelnom sazivu Savjeta ministara. Manje više mislim da je bio dobar saziv, mislim da ne bi bilo uredu da o sebi dajem ocjenu, ali svakako mislim da sam dao sebe u ovaj rad i u redovnom mandatu i tehničkom mandatu. Nastojao sam da ukupan rejting podignem i radim dobro. Logično je da moj nasljednik radi to bolje, rekao je Šarović, prenosi Srpskainfo.

On je istakao da je i ranije SDS rekao da ne „bježi od razgovora” sa SNSD kada je posredi formiranje novog Savjeta ministara BiH.

"Jedan razgovor je bio. Meni nije poznato da je SDS dobio bilo kakav poziv od SNSD ili njenog predsjednika. Nešto ranije je SDS rekao da ne bježi od razgovora, tako je bilo i prilikom prvog poziva. Sačekaćemo da vidimo šta će da donesu sljedeći dani i sedmice, ali se nadam u bliskoj budućnosti formiranja Savjeta ministara, smatra Šarović.

(n1)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 5

beha, mala zemlja za veliku nuždu

Srbi, bravo za komentare.. ima nade

Stara kuka

Ova srpska izdajnička gnjida bi htela još da odradjuju politiku Bakira Izetbegovića i njegove balijske BiH. On još nije shvatio da SDS nema nikakvu podršku u srpskom narodu i da ih Srbi smatraju Bakirovim slugama. Ogadili su se Srbima, govna janjičarska. Prodali su se za krvave balijske pare.

Davor

Bakir-beg te puno hvali efendija. Masalah

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije